Udlejning

Udlejning af lejligheder er et væsentligt fokusområde for os. Vi har et set-up der grundlæggende er baseret på ensartede, konsistente og professionelle arbejdsgange.

Derfor har vi ansat en udlejningskonsulent, Marianne Klokkerholm, der varetager en stor del af udlejningsarbejdet for vores kunder. Marianne er oprindeligt uddannet ejendomsmægler, og det har vist sig at være en god ballast, for at få succes med udlejning. Hun har kontakt til dig som kunde, til nye og gamle lejere, og samtidigt er det hende der udfører flyttesyn og koordinerer alt arbejde i forbindelse med det. 

Men udlejningen fylder nu så meget i vores forretning, at Jonas Kjær er trådt til for at varetage en del af porteføljen. Også Jonas har en baggrund som ejendomsmægler. Tilsammen står Marianne og Jonas for stort set alle vores udlejningsopgaver i Østjylland.

Vi har vores egen udlejningsside på Boligportalen, som er vores digitale platform til udlejning. Boligportalen tilbyder en sikker løsning, som når ud til en stor skare af boligsøgende og giver en flot visuel præsentation. 

Vores udlejningsside på Boligportalen kan du finde her

Kontakt Jonas eller Marianne, hvis du vil høre mere om, hvordan de sikrer en udlejning der forener både udlejer- og lejerinteresser.

 

Marianne SH
Marianne Klokkerholm
mkl@dacas.dk
4023 1658

 

Jonas SH
Jonas Kjær
jok@dacas.dk
8943 4455