Kundemøder

Mødet med dig som kunde er vigtigt for os. Der er her vi sammen kan finde den løsning, der passer til dine behov. Vi tør godt at sige, at vi har de løsninger du har brug for. Vi har nemlig ikke nogen ”kasse” du skal passe ind i og vores forretning er baseret på, at vi kan levere fleksibelt afhængigt af dine behov. Det ligger nok lidt i vores DNA, at vi hele tiden søger at forbedre og udvikle på det vi arbejder med. Det gælder også vores kunders ejendomme.

Derfor holder vi både årlige individuelle kundemøder og indbyder herudover løbende til gå-hjem-møder.

Individuelle kundemøder

Vi ønsker på møderne at fremkomme med vore ideer til udvikling af din ejendom. Det kan f.eks. være moderniseringsarbejder, der giver lejerne en bedre funktionalitet og samtidig er godt for din investering.

Vi afholder årsmøder – både for din og vores skyld. Det er her vi aftaler retningslinjerne for det kommende års drift af din ejendom!

Gå-hjem-møder

Vi afholder kundearrangementer, hvor vi 3-4 gange om året indbyder til møder om aktuelle emne, der er relevante for en ejendomsejer. Her møder du også andre med interesser for ejendomme og kan udveksle erfaringer herom. Der har været emner om energirenovering, den nye lejelov, generationsskifte og meget andet.

Se omtale af vores arrangementer under Aktuelt her på siden.