Ejendomsadministration - Private udlejere

Har du investeret i én eller flere ejendomme med bolig- og/eller erhvervslejemål? Og er du nået dertil, at byrden ved selv at foretage den daglige administration af dine ejendomme er blevet for voldsom, for tidskrævende eller vil du bare gerne overlade det til professionelle? Så er du sandsynligvis også nået dertil, at du godt er klar over, at der er langt mere end huslejeopkrævning forbundet med udlejning.

Vi kan hjælpe dig.

Vi har et team af dygtige medarbejdere der hver dag arbejder for, at sikre vores kunder den bedst mulige drift og udvikling af deres ejendomme.

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for ejendomsadministration, service samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vores mål er at sammensætte en aftale, der er tilpasset den enkelte ejendomsinvestors konkrete behov og ønsker.

Vi har på alle måder et sikkert maskinrum. Det drejer sig både om menneskelige ressourcer, men også om at alle vores processer ift. administration er højt effektiviseret og vi har driftssikre og fremadskuende IT-løsninger.

Vi prioritere at være i top med de menneskelige ressourcer

  • Fagligt kompetente og dygtige medarbejdere
  • Højt niveau på alle medarbejdere, så du er sikret en professionel tilgang, uanset hvem din kontakt er
  • ”Vi ved hvad vi snakker om ”. Selvom du måske har en eller to ejendomme, får du adgang til samme viden som vore ejere, der har mange ejendomme! Og du er altid velkommen til en dialog med dem herom.
  • Du får adgang til at bruge de leverandør- og håndværker aftaler, som vore ejere bruger

Digitalisering af arbejdsgange og processer er for os naturligt, for at sikre høj effektivitet men også kvalitet. Det betyder at vi prioritere hele tiden at være på forkant med de muligheder, som nye IT- løsninger giver. Det betyder

  • Holdbare og sikre IT- løsninger
  • Digitaliseret ejendoms-, lejer- og regnskabsoplysninger
  • Fokus på etablering af nye IT-løsninger, der spiller sammen med de øvrige interne og eksterne løsninger vi allerede har – f.eks. anvendelse af e-boks og I-syn

Se mere på de følgende sider:

Gitte Møller Pedersen
t. 89 43 44 53
gp@dacas.dk

Dansk Administrationscenter
Fordi ejendomme er mere end mursten
Kontakt vores ejendomsinspektør