20. maj 2019

DAC arbejder for Sølund Musik-Festival

Både kontor og telefoner lukker onsdag d. 29. maj. Og det er der en god grund til.

Til daglig arbejder vi under slogan’et ”vi yder mere for din ejendom”. Men d. 29. maj tager vi en dag ud af kalenderen, holder lukket på kontoret, for at ”yde mere” på en helt anden måde. Vi tager nemlig til Sølund, en lille landsby i Skanderborg, for at hjælpe med at sætte telte op til årets musikfestival.

  

Sølund 3        Sølund2   

Foto: Sølund Musik-Festival

 

”Jeg glæder mig over, at vi har mulighed for at give vores lille bidrag til en festival, der hvert år vækker glæde blandt mennesker, der ellers ikke altid har det så nemt” forklarer administrationschef Gitte Møller Pedersen og fortsætter, ”og samtidigt er jeg også virkelig stolt og glad over, at vi kan samle kontoret om denne opgave i en hverdag, der ellers er presset nok med arbejdsopgaver. Selvom det primære formål er at hjælpe andre, så er jeg overbevist om, at det også gør noget godt for os hver især, både personligt og som kollegaer. Vi skal løfte i flok på en anderledes og mere praktisk måde end vi er vant til, og det er jeg sikker på der kommer en hel masse godt ud af”.

Hvad er Sølund Musik-Festival?

Det er tre junidage med musik, fællesskab og kærlighed

Sølund Musik-Festival er verdens største musikfestival for mennesker med udviklingshandicap og deres ledsagere. Under visionen om musik og kærlighed til alle samles omkring 20.000 mennesker i tre junidage hvert år i Landsbyen Sølund.

Sølund Musik-Festival skruede op for musikken og kærligheden første gang i 1986. Festivalen drives af en aktiv og ulønnet bestyrelse på 12 personer, der sammen med 2.000 frivillige og sponsorer får det hele til at ske.

 

Se mere om Sølund Musik-Festival her