24. okt 2014

Indlfytningsreception Thyrasgade

Vi har glædet os gennem lang tid til denne dag, hvor vi kunne byde indenfor til reception i vores nye lokaler i Thyrasgade. Vi er allerede glade for vores nye hus og det var dejligt at se kunder og tætte samarbejdspartnere fredag eftermiddag under afslappede former.

gæster

PeterDer var god tid til at tale sammen og nyde lidt godt til ganen.

Præsentation Men vi brugte også lejligheden til, at præsentere vores kunder for de selvbetjeningsmuligheder vi giver dem på vores hjemmeside. Her kan de uanset tid på døgnet få adgang til mange informationer der vedrører deres ejendomme med deres eget login.
Vi kunne også byde på et foredrag om "tendenser indefor boliglejeretten og foreslag til ny lejelovgivning" v/advokat Kim Nielsen fra Bech-Bruun. foredrag
Jeanne _Gitte Buffet

 

Vi har modtaget takkebrev fra Folkekirkens Nødhjælp for de penge der blev givet i forbindelse med vores indflytningsreception. Det blev til næste 10.000 kr der går til projekt "Hjælp Sudan". Det glæder os meget, at vi med vores gæsters gaver har bidraget til at hjælpe de mennesker i Sydsudan der er på flugt fra borgerkrig og hungersnød.