28. apr 2017

Velkommen til Laila - vores nye regnskabsmedarbejder

Efter 31 års ansættelse i Dansk Supermarked har Laila rykket teltpælene op for at kaste sig over arbejdet i vores regnskabsafdeling. Laila er oprindeligt udlært på et revisionskontor og startede i sit første job som vikar i regnskabsafdelingen på Hotel Royal.

Laila kommer fra en stor organisation, hvor de på et tidspunkt var omkring 50 ansatte i bogholderiet. Hos os er forholdene noget mindre. Til gengæld kommer hun i hvert fald nu til et hus, hvor alle regnskabsopgaver ligger under et tag, og hvor alle kollegaer er inden for rækkevidde.

Laila kan godt lide at der sker noget, så det passer nok meget godt til hendes nye arbejdsplads. Hun er blevet ansat på et tidspunkt, hvor der arbejdes på højtryk med bl.a. kvartalsregnskaberne, så der er nok at se til. Hun siger da også, at hun lige nu sover rigtig godt, når hun lander med hovedet på hovedpuden om aftenen. Hun kan lige nå at klare hovedet, når hun om eftermiddagen stiger på cyklen for at tage de 15-20 minutters kørsel hjemad. Derhjemme kan Laila godt lide at læse nogle gode bøger, og så er hun ivrig med håndarbejdet, hvor hun både hækler og laver patchwork.

Vi siger alle sammen velkommen til Laila, og vi glæder os til samarbejdet.