15. jan 2020

Nikolaj vender hjem til Aarhus

Vi har fået en ny praktikant.

Han hedder Nikolaj Skarsby, er 23 år, og bor i øjeblikket i Herning. Han er oprindeligt fra Højbjerg, Aarhus, men valgte at flytte til Herning for at læse Finansøkonom og ”komme lidt væk hjemmefra”. Han er nu i gang med 3. og sidste år på Finansøkonom-uddannelsen, og har fundet vej til Dansk Administrationscenter i Aarhus. 

”Jeg er virkelig glad for at bo i Herning. Huslejen er noget mere fornuftig end den er i Aarhus, men jeg har også fået mange nye venner, og jeg er vildt glad for at spille fodbold i Herning Fremad. Det er den bedste klub af de fem klubber jeg hidtil har spillet i”, fortæller Nikolaj Skarsby.

Men efter 1½ uge i Aarhus som vores praktikant har Nikolaj allerede fået smag for Aarhus igen, og han håber, at det vil være muligt for ham at få job hos os når han til sommer afslutter sin uddannelse. ”Der er en rigtig god stemning på kontoret, og alle er meget hjælpsomme. Derudover, så har jeg allerede fået lov til at arbejde med forskellige ting, og det tænker jeg måske er en af fordelene ved at være et sted der hverken er for lille eller for stort”, som Nikolaj udtrykker det.

Nikolaj er måske præget lidt i hjemmefra, da hans egen mor selv er ejendomsadministrator. ”Men det har nu ikke noget med det at gøre” forsikrer Nikolaj, og fortsætter ”Jeg har altid gerne villet noget med tal, og at det blev ejendomsadministration jeg valgte, det var egentlig lidt tilfældigt. Jeg kunne godt se noget interessant i at vælge en retning, hvor der tegner til at være gode jobmuligheder. Jeg tror også at det vil passe mig godt med et job der veksler mellem nogle faste opgaver og så den mere udadvendte del med kundekontakten".

Nikolaj Web2