02. maj 2018

Velkommen til Gitte - vores nye regnskabsmedarbejder

Efter 18 år i Danske Banks kundeservice har Gitte valgt at gå helt nye veje, og det er vi glade for. For nu er hun nemlig kommet ind her i huset fuld af energi og gå-på-mod til en ny hverdag i vores regnskabsafdeling.

Gitte er faktisk lidt af et unikum. Hun er den første i Jylland, der har taget imod Finansforbundets tilbud om omskoling fra den finansielle sektor til ejendomsbranchen. I samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark har de nemlig taget fat i den problemstilling, at der i fremtiden vil være brug for færre ansatte i den finansielle sektor, mens det omvendte vil gøre sig gældende i ejendomsbranchen.

I 18 år har Gitte været optaget af at rådgive bankens kunder nat og dag. Der er nemlig 24-timers personlig kundeservice, og det har betydet en del natte- og weekendvagter. ”Jeg har været virkelig glad for mit arbejde i banken, og har altid været glad for at tale med kunderne – og det blev typisk til mellem 100 og 150 på en almindelig arbejdsdag” fortæller Gitte og fortsætter ”men nu hvor mine børn er blevet store og rejser hjemmefra, synes jeg det var på tide med et skifte”.

Vejen til karriereskiftet for Gitte startede med en karrieresamtale for ledige. ”Efter så mange år er det meget godt at spørge sig selv – hvilke kompetencer har jeg egentlig, og hvad vil jeg gerne?” forklarer Gitte, og fortsætter ”og jeg kom frem til, at jeg i banken havde bevæget mig lidt imod noget mere administrativt, og det kunne jeg godt lide”. Det førte til, at hun oprettede sit CV hos Ejendomsforeningen Danmark med henblik på et job i ejendomsbranchen.

Men da Gitte Møller Pedersen ringede hende op, havde hun faktisk glemt alt om det. Info-mødet for omskolingsforløbet havde hun nemlig ikke nået, og troede egentlig ikke der ville blive mulighed for noget i denne omgang. Inden hun så sig om, havde hun så alligevel fået en ansættelseskontrakt på plads og hun kunne starte på et grundlæggende omskolingsforløb på 8 dage, fordelt på 3 uger. Sammen med 4 andre på omskolingsforløbet har hun været på uddannelse i 4 forskellige ejendomsadministrationsvirksomheder, og har fået lov til at snuse til næsten alle områder af ejendomsadministration.

Forude venter nu et år, hvor hun udover at arbejde her i huset, også skal tage 2/3 af ejendomsadministratoruddannelsen. Lidt ”udenfor nummer”, har Gitte fået lov til at tage økonomimodulet i stedet for administrationsmodulet, da hun skal arbejde i vores regnskabsafdeling. ”Jeg er bare SÅ glad for denne nye mulighed jeg har fået, og jeg glæder mig bare til at læse, og lære en masse nye ting” slutter Gitte.