23. aug 2017

Fra ejendomsmægler som solist til ejendomsadministrationsfællesskab

Vores nyeste skud på stammen på kontoret er ejendomsadministrator Jonas, der nu har været ansat i 3 måneder.

Jonas startede med at læse til finansøkonom og dernæst blev han uddannet ejendomsmægler. Han nåede 5 år som ejendomsmægler i hhv. Herning, Randers og Aarhus. I den tid har han arbejdet en del både med ejerlejligheder og andelsboliger. Den erfaring tager han nu med videre i sit job hos os, og som han siger, ”det giver mig da en fordel at kende til processerne forud for et salg - så det er dejligt med den ballast, især fordi der også er rigtigt mange nye ting jeg skal lære.”

Selvom der er masser at se til, er Jonas glad for sit jobskifte ”Jeg har travlt, men det kan jeg godt lide, og så har jeg fået mange gode nye kollegaer, der alle sammen kan lidt forskelligt, og som er gode til at hjælpe med alt det nye”. Jonas oplever, at der er stor forskel på en hektisk ejendomsmæglerbranche og ejendomsadministrationsbranchen, og han forklarer om sit karriereskifte ”Jeg er måske lidt nørdet og kan lide at gå i dybden med tingene” og han fortsætter ”og så kan jeg godt lide at arbejde med lange relationer, og det får jeg mulighed for at opbygge med vores kunder. Så alt i alt tror jeg det her passer mig rigtig godt”.

Jonas føler sig godt modtaget og er begejstret for den hygge, der også er plads til på kontoret. ”I mine 3 første måneder er der allerede 2 arrangementer vi kan deltage i, og så er det dejligt med det fællesskab der bl.a. er omkring vores fælles frokost”.

Noget tyder da også på at en travl dag på kontoret lige er noget for Jonas, for når han har fri, så kan han også godt lide der sker noget. Sport fylder en hel del i hans liv, og det kan være både fodbold, løb og fitness. Men også madlavning og hygge med vennerne er i høj kurs for Jonas, hvis ikke det lige er en ferie med kæresten. Ferie med kæresten er ikke 14 dage på solvogn ved poolen, nej, der skal opleves noget, så der bliver kørt en masse kilometere, vandret udenfor ”the beaten track” og set en masse spændende byer og naturområder.