11. apr 2017

Virksomhedspraktikant Martine siger farvel efter 3 måneder

Vi har lige sagt farvel til Martine efter en 3 måneders praktik her på kontoret. Martine er i gang med sidste år på finansøkonom-uddannelsen. ”Jeg var ikke helt klar over hvordan jeg skulle bruge min uddannelse, men fik lyst til at prøve kræfter med ejendomsadministration” forklarer Martine om sit praktikpladsvalg og uddyber ”men nu ved jeg meget mere om, hvad ejendomsadministration er for noget, og det er helt klart en vej jeg kunne forestille mig at gå”.

I løbet af de seneste 3 måneder har Martine været en del af dagligdagen hos os. Hun har haft mange forskellige opgaver, både ejendomsadministratoropgaver og regnskabsopgaver og har formået at tage fat, så det har været til gavn for os andre i huset. ”Det har helt klart været mere omfattende et arbejdsområde end jeg havde forestillet mig, særligt alle de regnskaber der skal laves” fortæller Martine og fortsætter ”Jeg har lavet opsigelser, lejekontrakter, allonger og indflytningsregistreringer i systemet. Jeg har sendt breve ud til lejere. Jeg har håndteret klager, taget telefonen og har snakket med lejerne og fundet ud af, hvordan man gør i de fleste tilfælde. I regnskabsafdelingen har jeg lavet fakturaer og lært at afstemme banken”.

Martine har endnu ikke helt besluttet, hvad hun gerne vil bruge sin uddannelse til endnu. Lige nu skal hun tilbage til skolen for at skrive den afsluttende opgave. ”Men jeg har helt klart fået øjnene op for, at ejendomsadministration, det er noget for mig” fortæller Martine og slutter ”det har virkelig været nogle spændende måneder. Jeg har aldrig følt mig ”bare” som praktikanten”. Jeg har fået vigtige opgaver – noget der skulle gøres, så jeg er blevet en del af hverdagen, en del af flokken”.