16. okt 2019

En sælgers vej til ejendomsbranchen

Lige præcis i dag er det 1 måned siden at Martin Javierr Dueholm Laursen startede som ejendomsadministrator hos os. Martin er 28 år, og har netop i sommers afsluttet sin uddannelse som finansøkonom. Han har allerede en del års erfaring med sig, selvom det er hans første job som ejendomsadministrator.

Martins vej ind i ejendomsadministration er ikke snorlige. Han har nemlig 7 års erfaring inden for tøjbranchen, som salgsassistent, assisterende butikschef og butikschef bag sig. Men Martin er helt sikker på, at valget på ejendomsadministrator er det helt rigtige ”Under min uddannelse til finansøkonomi flirtede jeg med tanken om at gå ejendomsmæglervejen, måske fordi det er nærliggende med min baggrund indenfor salg, og jeg var derfor i praktik som ejendomsmægler” forklarer Martin og fortsætter ”Men jeg fandt ud af, at noget af det som jeg ønsker mig væk fra også er en stor del af ejendomsmæglerbranchen, og det er netop det store fokus der er på salg, og på hele tiden at blive målt og vejet på hvor meget man får solgt. På den måde blev praktikforløbet en del af en afklaringsproces for mig”.

Martin er efter en måned allerede godt på vej som ejendomsadministrator. Han fik fra første dag sin egen portefølje at arbejde med, og han er derfor allerede nu næsten selvkørende på at lave lejekontrakter, selvom han altid får erfarne øjne til at kigge dem igennem. ”Min tid i militæret lærte mig én ting, som jeg altid har med mig, og som er blevet en slags mantra for mig i mange situationer” forklarer Martin og uddyber ”Jeg vil gerne gøre tingene rigtigt første gang. I militæret sagde vi, at vi er dovne, så vi gider ikke lave tingene flere gange, og derfor skal det være rigtigt fra starten”. Martin har i sin opstart arbejdet ud fra det mantra, og er blevet hjulpet solidt på vej primært af Jeanne Holm Roskvist.

”Jeg fik godt nok revet det store sikkerhedsnet væk under mig, da Jeanne for nyligt skulle på en længere ferie. Til gengæld har det ført noget andet godt med sig, nemlig at jeg har lært de andre på kontoret meget bedre at kende, så nu ved jeg hvem jeg kan gå til med mine forskellige spørgsmål” fortæller Martin med et stort smil på læberne og et glimt i øjet.

Når man spørger Martin hvad der tiltrækker ham som ejendomsadministrator, så er han lynhurtig til at komme med et overbevisende svar ”Jeg elsker kundekontakten. Det var det bedste ved mit job som sælger, og som ejendomsadministrator har jeg også en stor del af det. Det er både kontakten med udlejer, men ikke mindst lejerne, jeg tænker på. Jeg trives med at løse små konflikter, og dem er der hele tiden nogle af”, og Martin slutter ”Derudover så føler jeg det er et stort ansvar jeg skal løfte. Det er jo andre menneskers ejendomme jeg skal tage mig af. Det er et stort privilegie, som jeg tager meget alvorligt.”