01. jun 2013

Ny strategi kræver styrkelse af ledelsen

Ambitionerne er høje hos Dansk Administrationscenter A/S (DAC), hvor vi de seneste måneder har arbejdet med implementering af ny strategi, der fastholder DAC som en af de bedste til udlejnings- og investeringsejendomme.

Jan Ramussen er tiltrådt som direktør for DAC.  Direktør Jan Rasmussen vil sammen med administrationschef Gitte Møller Pedersen tegne selskabet fremadrettet. Jan Rasmussen, der oprindelig er uddannet bygningsingeniør, har mere end 25 års erfaring med investering og drift af udlejningsejendomme. Denne praktiske erfaring ønskes anvendt i DAC, hvorved kunderne i højere grad kan opleve sparring om driftsoptimering og udvikling af deres ejendomme.

”Jeg har ambitioner om, at vi skal kunne hjælpe kunderne med gode input til både den løbende drift men også værdiudvikling af deres ejendomme,” fortæller Jan Rasmussen, og tilføjer, at ”det er baggrunden for vores nye tiltag om årsmøder med kunden, hvor vi ønsker at se fremad på de muligheder der findes”

Gitte Møller Pedersen har arbejdet som ejendomsadministrator i 26 år, hun har været en del af ledelsen siden 2008 og har en helt frisk lederuddannelse fra Erhvervsakademi Aarhus med sig. Hun har dermed forudsætningerne for at varetage den daglige ledelse af medarbejderne og forretningen Dansk Administrationscenter A/S. Gitte Møller Pedersen fortæller engageret om sin nye position og udtaler, at ”jeg ser frem til at stå i spidsen for et stærkt medarbejder-team i en virksomhed der vil fremad og som tænker udviklingsorienteret”.